top of page
Zoeken

Toekomstige richtlijnen vanuit de EU zetten de ICT wereld op scherp!

Bijgewerkt op: 12 mrt.

Voldoet uw organisatie al aan de toekomstige NIS2-richtlijn? NIS2 staat voor de tweede Europese richtlijn over de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen. De NIS2 is van toepassing op alle organisaties waaronder de gezondheidszorg en heeft als doel kritieke sectoren te beschermen. 


De richtlijn heeft regels waaraan organisaties moeten voldoen om de beveiliging van hun informatiesystemen te waarborgen. Vanwege de veelvoud en complexiteit is het voor veel organisaties een uitdaging om een goed en vooral duidelijk inzicht te krijgen in hoeverre de organisatie voldoet aan de richtlijn. Ons team van security experts hebben de NIS2-richtlijn criteria volledig voor u in kaart gebracht. Op basis hiervan hebben zij een speciale Compliance QuickScan ontwikkeld die u direct inzicht geeft of uw organisatie voldoet aan de NIS2-richtlijn en andere compliance richtlijnen. 


Bent u benieuwd naar onze Compliance Quickscan en de manier hoe wij u kunnen ontzorgen omtrent de NIS2-richtlijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!



Brightcare quickscan
.pdf
Download PDF • 53KB


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page