Overal en altijd onbezorgd werken, waarom is Managed ICT Beheer van belang voor u?

De afhankelijkheid van technologie wordt steeds groter. De beschikbaarheid van techniek en het ontzorgen van uw medewerkers en klanten vormen samen het fundament waarop wij nieuwe oplossingen bouwen. Onze diensten zijn gericht op uw wereld die door moet draaien. Managed ICT Beheer staat voor realisatie van optimale beschikbaarheid en stabiliteit van uw centrale- en gebruikersomgeving, waarbij onze dienstverleningscentrale samenwerkt met een keten van uitsluitend topspelers in de markt.

De dienst heeft het eigenlijk al in zich: de totale verzorging van optimale beschikbaarheid en stabiliteit van ICT-omgevingen. In de markt worden verschillende “standaard” concepten aangeboden, die echter dusdanig gestandaardiseerd zijn dat de flexibiliteit van een organisatie wordt beperkt. Brightcare biedt een totaal nieuw concept die aansluit bij de specifieke wensen van uw organisatie.

Wij bundelen een jarenlange ervaring van onze medewerkers in het faciliteren van IT, Telefonie communicatie diensten bij ICT-dienstverleners met alle vernieuwende mogelijkheden en applicaties die beschikbaar zijn in ons 100% vernieuwende Brightcare concept. Kortom het gebruik van gestandaardiseerde applicaties in combinatie met een persoonlijke, flexibele dienstverleningscentrale met daarachter een stabiele en flexibele professional services organisatie die 100% gericht is op Data Security, Communications en Netwerk Services. Uiteraard met als basis vertrouwen, inzet, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.

Brightcare onderscheidt zich op verschillende focusgebieden, deze zijn:
Collaboration en Zorgcommunicatie;
Data Security Services en Netwerk Services;
Klant specifieke Front Office (Remote Beheer);
Applicatie gerichte Back Office;
Consultancy, Service Management en kennisdeling strategische keuzes;
Backup (Online) en Disaster Recovery;
Beheer mobiele en telefonie omgeving;
Beheer werkplek en Office omgeving;
Beheer Infrastructuur en Netwerk;
Pro-actief beheer van soft- en hardware.

Als totaalleverancier zijn wij voor u Single Point Of Contact voor de afgesproken oplossingen. Persoonlijk contact met een stevige organisatorische basis.