Data Security, constateren, plannen, compliant zijn en samen oplossen

We vinden dat iedereen er vanuit moet kunnen gaan dat zijn of haar gegevens veilig zijn. Het is daarom onze ambitie om samen met onze partners organisaties te beveiligen met het beste securityplatform ter wereld. Die ambitie realiseren we door nét even anders te kijken naar informatiebeveiliging

Wij geloven dat informatiebeveiliging een continu proces is. Voor optimale informatiebeveiliging moet de driehoek van mens, proces en technologie iedere dag naadloos samenwerken. Tevens is het doel dat onze klanten geen security-specialist hoeven te zijn om securitywerkzaamheden te verrichten.

Wij zijn juist de partner die alle geconstateerde issues oplossen met onze klanten. Geen vingerwijzen, maar constateren, plannen, compliant zijn en oplossen.

Security Platform

Informatiebeveiliging is een proces dat zorgt voor veel nieuwe inzichten. Niet iedere organisatie heeft de capaciteit deze inzichten goed op te volgen. Ons platform ondersteunt organisaties om mens, proces en technologie veiliger samen te laten werken. Onze data security specialisten helpen organisaties onder andere om:
+ Geconstateerde issues op te lossen;
Te voldoen aan de AVG en een breed scala aan normeringen, zoals ISO27001, NEN7510 en DIGID;
Medewerkers bewust te maken en te houden van het belang van veilig werken;
Hackers zoveel mogelijk buiten de deur te houden én te detecteren;
+ De schade te beperken indien zich toch een incident voordoet.

Informatiebeveiliging oplossingen

Brightcare onderscheidt zich op verschillende informatiebeveiliging oplossingen, deze zijn:
+ Continue Scanning;
Wat nu veilig is, kan morgen weer onveilig zijn. Daarom scannen wij elke dag (non-intrusive), zowel van buitenaf als intern in het (kantoor)netwerk.
+ Management Dashboard;
Resultaten worden in heldere taal toegelicht. Direct inzicht in welke risico’s je organisatie loopt en waar je mogelijk niet voldoet aan normen en richtlijnen. Met ons Guardian360 platform kunnen we dagelijks inzicht bieden in kwetsbare plekken in het gehele netwerk.
+ Webapplicatie Security;
Het security platform scant uw applicaties, infrastructuur en apparaten van buiten het netwerk. Als een ‘echte hacker’ wordt hierbij een scan gedraaid om zo een beeld te krijgen van uw bedreigingen in het netwerk bereikbaar van buitenaf en kwetsbaarheid.
+ Compliance Modules;
Met onze compliance modules maken we afwijkingen van informatiebeveiligingsnormeringen en -standaarden inzichtelijk. Onze compliance module kan afwijkingen van (internationale) normeringen in kaart brengen, denk bijvoorbeeld aan de ISO27001, NEN7510 en allerlei informatiebeveiligingsstandaarden binnen verschillende branches. Zo kan u aantonen dat u er alles aan doet om ook aan uw normen te voldoen.
+ Hacker Alert;
Mocht er toch een netwerkindringer of hacker het netwerk binnendringen, dan slaat onze Hacker Alert een stil alarm.
+ Phishing Services;
Ons platform biedt faciliteiten en een groot aantal templates om zelf snel en efficiënt de bewustwording van je medewerkers op dit gebied te vergroten.
+ PenTesting Services;
Zorg voor continue extra bescherming met periodieke pentesten, uitgevoerd door een ethisch hacker.