Referenties

Star-MDC heeft ongeveer 17000 patiënten bij hun trombosedienst. Om de zorg voor deze patiënten te verbeteren heeft Star MDC een innovatieve Trombosedienst app ontwikkeld. Brightcare verzorgt het beheer van ruim 350 mobiele toestellen. Waarbij de Trombosedienst App automatisch op afstand wordt geïnstalleerd op de toestellen. Met het oog op veiligheid wordt deze binnen de Knox omgeving geïnstalleerd om de veiligheid van patiënt data te waarborgen. Brightcare verplaatst zich in de rol van gebruiker zowel als beheerder. Lees meer over deze case.


Een Fysiotherapeuten Maatschap met in totaal 7 vestigingen. Omdat de hoofdlocatie gevestigd is in een ziekenhuis, verzorgen zij niet alleen een particuliere praktijk met in totaal 7 vestigingen, maar verzorgen zij ook de fysiotherapeutische behandelingen op de verschillende klinische afdelingen van het ziekenhuis. Brightcare levert cloud- en werkplekdiensten, verzorgt het beheer van de totale ICT omgevingen incl. het Wide Area Network en is overall ICT partner.


Een Zorgserviceprovider die als doel heeft de communicatie tussen zorgverleners onderling en met patiënten te verbeteren en een veilige infrastructuur voor elektronische communicatie voor de gezondheidszorg ter beschikking te stellen. Brightcare beheert de Microsoft Office 365 omgeving en de fysieke werkplek- en printeromgeving