Ook FMW heeft de keuze gemaakt om te kiezen voor Zorgmail, met deze secure mail oplossing is het mogelijk om op een veilige manier privacygevoelige informatie te delen met je ontvanger.
Brightcare is implementatiepartner van Zorgmail, één van onze security oplossingen. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar onze security officer kan u hierbij zeker ondersteunen. Mogelijk is bijvoorbeeld koppeling met standaard features in Office365 die uw organisatie snel op weg kunnen helpen en het automatiseren van backups (ook mail) naar een extern datacenter. Wij geven Security Awareness trainingen samen met partners, onze security officer kan u zeker helpen met het in gebruik nemen van verschillende maatregelen en samen met u de belangrijkste security issues in kaart brengen.

Over Zorgmail

Met de toenemende aandacht voor privacy en beveiliging zien we een groeiende vraag naar veilige mailoplossingen. Met ZorgMail is het mogelijk om op een veilige manier veelal vertrouwelijke informatie te delen. Van oudsher wordt ZorgMail voornamelijk binnen de Nederlandse gezondheidszorg gebruikt. Iedere organisatie kan ZorgMail inzetten waarbij u kunt vertrouwen op een solide en simpele oplossing.

Met de snelgroeiende ZorgMail Community heeft u toegang tot meer dan 18.000 deelnemende organisaties. ZorgMail Secure e-mail wordt ingezet om veilig te e-mailen binnen dezelfde ZorgMail Community, maar ook daarbuiten.

Secure Mail animatie

In minder dan 1,5 minuut worden de kracht en de eenvoud van de ZorgMail Secure e-mail oplossing voor uw organisatie attractief in beeld gebracht. Ook benieuwd wat een veilige mailoplossing voor uw organisatie kan betekenen? Start dan snel de animatie!