Brightcare heeft FMW voorzien van de nieuwste werkplek technologieën die in de zorgsector eigenlijk onmisbaar zijn. Door de huidige behoefte aan flexibel werken, is de organisatie gemigreerd naar een moderne omgeving. Hierbij is de oplossing gericht op flexibel werken met het oog op de zorg, samenwerking, productiviteit en vooral veiligheid. Medewerkers kunnen hierdoor thuis en in verschillende ruimtes bij FMW flexibel werken, vergaderen via Teams en tegelijk (samen)werken aan documenten.
De vaste werkplekken hebben wij efficiënter ingericht en onder andere voorzien van laptop, dockingstation, en schermen. Alle laptops zijn uitgerold met Microsoft Autopilot en worden beheerd met Microsoft Endpoint Manager. Deze is ook gekoppeld aan onze remote monitoring en beheer tooling. Onze Front en Back Office Specialisten kunnen hierdoor op afstand de gehele omgeving 7 x 24 uur monitoren en beheren samen met onze Field Engineers op locatie indien nodig. Van diverse mappen wordt automatisch een kopie naar de Microsoft Cloud gemaakt en wij maken een dagelijkse back-up van alle OneDrive en SharePoint data. Momenteel is er natuurlijk, vooral in de zorg sector, veel aandacht voor veilig werken en beveiliging van kostbare data. De oude apparatuur van FMW hebben wij dan ook veilig en volgens de geldende normen gecertificeerd afgevoerd en vernietigd. De ERASURE software die wij gebruiken garandeert 100% veiligheid voor het volledig wissen van gegevens. Informatie beveiliging is en blijft een proces dat zorgt voor veel nieuwe inzichten. Met onze Guardian360 oplossingen scannen wij continu het netwerk op potentiële gevaren. Wij zorgen er met deze oplossing voor dat Fysiotherapeuten Maatschap Woerden compliant blijft en op de meest gebruiksvriendelijke en veilige manier kan werken, altijd en overal.

Over Fysiotherapeuten Maatschap Woerden (FMW)

De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden levert  deskundige fysiotherapeutische zorg. Ze zijn een grote praktijk en hebben vele specialisaties in huis. Dat maakt dat de klant altijd de meest passende behandeling krijgt.