Ace Pharmateucials werkte met een Mitel telefooncentrale in combinatie met vaste DECT toestellen. Gezien de huidige situatie, waarin thuiswerken de nieuwe norm is, waren zij toe aan verandering.
De wens vanuit de organisatie was om overal te kunnen telefoneren met hun eigen bedrijfsnummer, meer eigen beheer en het bekijken van statistieken. Brightcare heeft alle 168 gebruikers voorzien in deze wensen. Hierbij hebben wij de huidige DECT toestellen hergebruikt en hiermee desinvesteringen voorkomen. Een uitdaging die wij, gezien onze ervaring, niet uit de weg zijn gegaan. Xelion helpt steeds meer zorgorganisaties om communicatie beter en efficiënter te maken. Zo gaat de kwaliteit omhoog, terwijl er ook nog kosten bespaard worden. Ace Pharmateucials was al bekend met de oplossingen van Xelion en hebben door alle voordelen, onze expertise en vaste contactpersonen vanuit Brightcare samen met ons de stap gezet naar meer functionaliteit en flexibiliteit met Xelion Zorg. Bellen vanuit huis alsof je op kantoor zit. Dat is nu de nieuwe standaard bij Ace Pharmateucials.

Over Ace Pharmaceuticals

Ace Pharmaceuticals BV maakt deel uit van de Ace-groep. Ace Pharmaceuticals produceert de geneesmiddelen onder haar vergunning en volledig onder GMP en verzorgt de distributie van haar eigen geneesmiddelen (in Europa). Geneesmiddelen zonder handelsvergunning zoals doorgeleverde bereidingen leveren ze in Nederland via Ace apotheek.

Activiteiten Ace Pharmaceuticals

Ace levert farmaceutisch maatwerk voor specifieke patiëntenbehoeften waardoor Ace zorgdraagt voor een doelmatige geneesmiddelenvoorziening. Ze doen dit door onze geneesmiddelen te registreren. Zolang een geneesmiddel nog niet geregistreerd is maken ze het beschikbaar voor de patiënt via nationale named-patient programma’s of als doorgeleverde bereiding.

Ace verzorgt ook de productie en distributie van geneesmiddelen voor klinisch onderzoek .

In het pand Schepenveld 37-41 in Zeewolde ontwikkelt, produceert, registreert Ace Pharmaceuticals haar eigen producten. Ace zet de producten met eigen merknamen zelfstandig in de markt.

De geregistreerde geneesmiddelen worden via de farmaceutische groothandels aan apotheken, ziekenhuisapotheken en apotheekhoudende huisartsen in Nederland geleverd.