Top advocatenkantoor Rutgers & Posch, maakte de afgelopen jaren gebruik van Mitel telefonie. Door over te stappen naar het volledige communicatieplatform van Xelion zijn de medewerkers nog beter in staat om met elkaar in contact te blijven maar ook nog beter bereikbaar te zijn voor de cliënten. Vanwege het coronavirus werken meer medewerkers vanuit huis en zijn nu nog beter bereikbaar.

Over Rutgers & Posch

Rutgers & Posch is een boutique advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Met circa 35 ervaren advocaten staan wij ondernemers, investeerders en financiers bij. De combinatie van Big Law expertise en een boutique opzet kenmerkt ons kantoor. Hierdoor zijn wij in staat het beste van twee werelden bij elkaar te brengen voor zowel cliënten als medewerkers.Rutgers & Posch adviseert in diverse sectoren waaronder op het gebied van Corporate / M&A, Employment, Litigation, Real Estate en Healthcare.

Over Brightcare

Brightcare is ontstaan vanuit een visie gericht op persoonlijke aandacht & partnerschap in de ondersteuning van medewerkers bij onze klanten om maximaal gebruik te maken van alle (ICT) faciliteiten die hem of haar geboden worden. Ons primaire doel is (data)veiligheid en beschikbaarheid van oplossingen vooral gericht op het helpen van zorg- en care-organisaties.

 

Geïnteresseerd in een van de oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brightcare

E: smannoe@brightcare.nl

T: +31 (0)88  027 0870

W: www.brightcare.nl