OTX Logistics heeft voor Brightcare gekozen als partner op het gebied van Managed ICT diensten. Hierbij gaat het voornamelijk om het beheer, beveiliging en monitoring van servers, storage en het netwerk, de backbone van de organisatie.

Over OTX Logistics

OTX Logistics is gespecialiseerd in global freight forwarding. Naast het afhandelen van lucht- en zeevracht biedt OTX haar klanten aanvullende logistieke diensten zoals warehousing, order picking en Europees distributiemanagement. OTX Logistics maakt deel uit van de On Time Group, een beursgenoteerde logistieke organisatie met wereldwijd 52 kantoren, met een hoofdkantoor in Hong Kong. In Nederland heeft OTX een luchtvrachtkantoor in Hoofddorp (80 medewerkers) en een zeevrachtkantoor in Rhoon (20 medewerkers). In Hoofddorp vinden ook de meeste warehouse activiteiten plaats, in het gloednieuwe bedrijfspand aan de Airborne Avenue op het Schiphol Trade Park. In totaal beschikt OTX Logistics hier over 15.000 m2 warehousevloer, ingericht voor een breed scala aan logistieke activiteiten.

Over Brightcare

Brightcare is ontstaan vanuit een visie gericht op persoonlijke aandacht & partnerschap in de ondersteuning van medewerkers bij onze klanten om maximaal gebruik te maken van alle (ICT) faciliteiten die hem of haar geboden worden. Ons primaire doel is (data)veiligheid en beschikbaarheid van oplossingen vooral gericht op het helpen van zorg- en care-organisaties en past deze expertise nu breed toe.

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brightcare
E: smannoe@brightcare.nl
T: +31 (0)88 027 0870
W: www.brightcare.nl

OTX Logistics Amsterdam
M: william@ams.otxlogistics.com
T:+31 (0)20 654 1543
W: https://www.otxlogistics.com