Recent toegevoegd

29 september 2020

Brightcare migreert advocatenkantoor Rutgers & Posch

Top advocatenkantoor Rutgers & Posch, maakte de afgelopen jaren gebruik van Mitel telefonie. Door over te stappen naar het volledige communicatieplatform van Xelion zijn de medewerkers nog beter in staat om met elkaar in contact te blijven maar ook nog beter bereikbaar te zijn voor de cliënten. Vanwege het coronavirus werken meer medewerkers vanuit huis en zijn nu nog beter bereikbaar.

Meer details

Meer projecten

Logo otx

31 augustus 2020

Brightcare beheert, beveiligt en monitort serverpark van OTX Logistics, specialist in logistiek.

OTX Logistics heeft voor Brightcare gekozen als partner op het gebied van Managed ICT diensten. Hierbij gaat het voornamelijk om het beheer, beveiliging en monitoring van servers, storage en het netwerk, de backbone van de organisatie

Bekijk bericht

10 juni 2020

Internationale ondersteuning op (data)veiligheid

Brightcare breidt haar diensten ook uit naar Zuid-Afrika. We leveren naast Samsung Knox mobile licenties ook support voor het platform Knox Manage en Knox E-Fota (firmware beheer en controle) aan de hearX Group

Bekijk bericht

23 april 2020

Reinier de Graaf ziekenhuis haalt coronapatiënten uit isolement

Het Reinier de Graaf ziekenhuis is deze week gestart met een pilot virtueel bezoekuur voor coronapatiënten. Het ziekenhuis wil contact met naasten toch mogelijk maken nu de op de verpleegafdeling opgenomen coronapatiënten geen bezoek mogen ontvangen vanwege besmettingsgevaar. Brightcare verzorgt de installatie en beheer van tablets t.b.v. beeldbellen.

Bekijk bericht

En nog meer...

06 januari 2020

Welzijns organisatie kiest wederom voor Brightcare

Brightcare verzorgt de komende jaren voor Stichting de Schoor de gehele ICT infrastructuur, servers, networking en werkplekbeheer. Met ruim 300 medewerkers is Stichting de Schoor een mooie opdrachtgever van formaat.

29 oktober 2019

VoIP dienstverlening Fysius

Brightcare zorgt voor bereikbaarheid op ruim 30 locaties van Fysius door invulling te geven aan de actuele en toekomstige behoefte van Fysius op het gebied van bereikbaarheid en communicatie.

27 september 2019

Point-Of-Care installatiediensten

Voor een van de grootste laboratoria verzorgd Brightcare al jaren de installatie van POCT apparatuur voor de eerste-lijns diagnostiek. Medewerkers van Brightcare zijn hiervoor gecertificeerd en houden zich aan de strenge eisen binnen de zorg.