Recent toegevoegd

30 april 2021

Ace Pharmaceuticals is vanaf nu overal bereikbaar dankzij Xelion.

Xelion helpt steeds meer zorgorganisaties om communicatie beter en efficiënter te maken. Zo gaat de kwaliteit omhoog, terwijl er ook nog kosten bespaard worden. Ace Pharmaceuticals was al bekend met de oplossingen van Xelion en hebben door alle voordelen, onze expertise en vaste contactpersonen vanuit Brightcare samen met ons de stap gezet naar meer functionaliteit en flexibiliteit met Xelion Zorg.

Meer details

Meer projecten

03 juni 2021

Brightcare migreert advocatenkantoor Rutgers & Posch

Bekijk bericht
FMW-logo

11 mei 2021

Fysiotherapeuten Maatschap Woerden maakt overstap naar een moderne werkplek.

Momenteel is er natuurlijk, vooral in de zorg sector, veel aandacht voor veilig werken en beveiliging van kostbare data. De oude apparatuur van FMW hebben wij dan ook veilig en volgens de geldende normen gecertificeerd afgevoerd en vernietigd. De ERASURE software die wij gebruiken garandeert 100% veiligheid voor het volledig wissen van gegevens. Informatie beveiliging is en blijft een proces dat zorgt voor veel nieuwe inzichten. Met onze Guardian360 oplossingen scannen wij continu het netwerk op potentiële gevaren. Wij zorgen er met deze oplossing voor dat Fysiotherapeuten Maatschap Woerden compliant blijft en op de meest gebruiksvriendelijke en veilige manier kan werken, altijd en overal.

Bekijk bericht
Logo otx

31 augustus 2020

Brightcare beheert, beveiligt en monitort serverpark van OTX Logistics, specialist in logistiek.

OTX Logistics heeft voor Brightcare gekozen als partner op het gebied van Managed ICT diensten. Hierbij gaat het voornamelijk om het beheer, beveiliging en monitoring van servers, storage en het netwerk, de backbone van de organisatie

Bekijk bericht

En nog meer...

10 juni 2020

Internationale ondersteuning op (data)veiligheid

Brightcare breidt haar diensten ook uit naar Zuid-Afrika. We leveren naast Samsung Knox mobile licenties ook support voor het platform Knox Manage en Knox E-Fota (firmware beheer en controle) aan de hearX Group

23 april 2020

Reinier de Graaf ziekenhuis haalt coronapatiënten uit isolement

Het Reinier de Graaf ziekenhuis is deze week gestart met een pilot virtueel bezoekuur voor coronapatiënten. Het ziekenhuis wil contact met naasten toch mogelijk maken nu de op de verpleegafdeling opgenomen coronapatiënten geen bezoek mogen ontvangen vanwege besmettingsgevaar. Brightcare verzorgt de installatie en beheer van tablets t.b.v. beeldbellen.

06 januari 2020

Welzijns organisatie kiest wederom voor Brightcare

Brightcare verzorgt de komende jaren voor Stichting de Schoor de gehele ICT infrastructuur, servers, networking en werkplekbeheer. Met ruim 300 medewerkers is Stichting de Schoor een mooie opdrachtgever van formaat.