Recent toegevoegd

23 april 2020

Reinier de Graaf ziekenhuis haalt coronapatiënten uit isolement

Het Reinier de Graaf ziekenhuis is deze week gestart met een pilot virtueel bezoekuur voor coronapatiënten. Het ziekenhuis wil contact met naasten toch mogelijk maken nu de op de verpleegafdeling opgenomen coronapatiënten geen bezoek mogen ontvangen vanwege besmettingsgevaar. Brightcare verzorgt de installatie en beheer van tablets t.b.v. beeldbellen.

Meer details

Meer projecten

06 januari 2020

Welzijns organisatie kiest wederom voor Brightcare

Brightcare verzorgt de komende jaren voor Stichting de Schoor de gehele ICT infrastructuur, servers, networking en werkplekbeheer. Met ruim 300 medewerkers is Stichting de Schoor een mooie opdrachtgever van formaat.

Bekijk bericht

29 oktober 2019

VoIP dienstverlening Fysius

Brightcare zorgt voor bereikbaarheid op ruim 30 locaties van Fysius door invulling te geven aan de actuele en toekomstige behoefte van Fysius op het gebied van bereikbaarheid en communicatie.

Bekijk bericht

27 september 2019

Point-Of-Care installatiediensten

Voor een van de grootste laboratoria verzorgd Brightcare al jaren de installatie van POCT apparatuur voor de eerste-lijns diagnostiek. Medewerkers van Brightcare zijn hiervoor gecertificeerd en houden zich aan de strenge eisen binnen de zorg.

Bekijk bericht

En nog meer...

21 augustus 2019

Vernieuwing automatiseringslandschap

Raven, de grootste hengelsportwinkel van Nederland en grootste online hengelsportwinkel van Europa, heeft samen met Brightcare het volledige landschap van ERP, WHM, PIM tot website herzien en geautomatiseerd.

29 juli 2019

Zorgmail implementatie voor Fysiotherapie Woerden

Ook FMW heeft de keuze gemaakt om te kiezen voor Zorgmail, met deze secure mail oplossing is het mogelijk om op een veilige manier privacygevoelige informatie te delen met je ontvanger.

02 februari 2019

Gelre Ziekenhuizen kiest voor Brightcare

Gelre Ziekenhuizen heeft Brightcare als leverancier gekozen voor de levering en beheer van mobiele toestellen.