Security Services
Zorg specialist Brightcare ICT beschermt zorginstellingen nóg beter door de inzet van Guardian360

Uitbreiding dientverlening

ICT-bedrijf Brightcare uit Almere, specialist op het gebied van Data Security Services, Professional Services, Mobiliteit en Managed ICT beheer heeft haar dienstverlening uitgebreid met het security portfolio van Guardian360. Brightcare is vooral gericht op het ontzorgen van complexe IT-omgevingen bij zorg- en care-organisaties.

Cybersecurity platform

Met de toevoeging van het cybersecurity platform van Guardian360 is Brightcare nu in staat om haar klanten preventieve security te bieden en compliance met geldende normen en wetgeving te verbeteren. Dit doet Brightcare door continue scanning van IT-kwetsbaarheden aan te bieden. Interne en externe ip adressen en webapplicaties worden dagelijks gescand op tienduizenden bekende kwetsbaarheden. Daarnaast biedt Brightcare ook de phishing awareness diensten van Guardian360 aan. Brightcare levert hierdoor nóg veiligere diensten en verstevigt hiermee haar positie bij haar klanten als securityprovider.

Jeff Scipio, Partner Director Guardian360: ‘Brightcare kan zich nog meer als securityprovider profileren richting haar klanten. Onder leiding van Sanjeev Mannoe is er een team met specialisten aanwezig die opgeleid zijn om onze securityoplossingen te implementeren bij klanten. Naast implementatie van deze oplossingen zullen er door Brightcare ook adviezen gegeven worden over hoe zorginstellingen hun IT-beveiliging optimaal kunnen inrichten. De eerste “try before you buy” klanten zijn reeds geactiveerd.’

Barteld Hoekman, Eigenaar Brightcare, over het uitbreiden van de Brightcare securitydiensten: ‘Door onze diensten uit te breiden met het security platform van Guardian360 zijn wij nog meer in staat om onze klanten op transparante wijze inzicht te geven in de mogelijke risico’s binnen hun ICT-infrastructuur. Tevens kunnen wij hiermee de genomen maatregelen meetbaar maken voor de organisatie en gezamenlijk zorgen voor inzicht in compliancy op alle benodigde gebieden.’

Meer informatie Brightcare: Barteld Hoekman, Eigenaar bhoekman@brightcare.nl of Sanjeev Mannoe, Sales Consultant smannoe@brightcare.nl

Meer informatie Guardian360: Jeff Scipio, Partner Director Guardian360 j.scipio@guardian360.nl

Gepubliceerd op: https://www.persberichten.com/

Gezondheidszorg & Security

De beveiliging van Elektronische Patienten Dossiers (EPD’s), m.b.v. bijvoorbeeld een EPD scan, en het beschermen van patiëntgegevens zijn bittere noodzaak binnen een steeds verdere digitalisering van het zorgstelsel. Guardian360 kijkt constant over uw schouder mee en zorgt ervoor dat uw medewerkers gewoon data intern met elkaar kunnen delen zonder zich zorgen te maken over de veiligheid.

Met Guardian360 voldoen zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en GGD’s bovendien aan de richtlijnen die de overheid stelt aan het beveiligen van EPD’s en geniet u van optimale informatiebeveiliging in de zorg.

Hoe veilig is jouw organisatie?

Is de netwerkomgeving van jouw zorginstelling wel goed beveiligd? Guardian360 ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Zo worden er per maand tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt. Dat betekent dat een netwerk, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is.

Wil je jouw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.