Ouderenzorg

images-pages-Ouderenzorg

Het aantal ouderen neemt toe en parallel hieraan het aantal ouderen met complexe medische problematiek. Preventie, langer leven in gezondheid met een hoge kwaliteit van leven en langere zelfstandigheid zijn begrippen die steeds vaker gehoord worden.

Brightcare wil door middel van innovatieve oplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan betere zorg voor en langere zelfstandigheid van ouderen. Voorbeelden hiervan zijn mobiele toepassingen, slimme apps, inzet van tablets en smartphones binnen de zorg- en zelfstandige leefomgeving. Daarnaast leveren wij platformen zoals IQ-Messenger en MiBida om bijvoorbeeld diverse (zorg)alarmeringssystemen te koppelen en (beeld)communicatie tot stand te brengen. Voor de zorgorganisatie bieden wij sinds jaren beheerde werkplekomgevingen, clouddiensten en toepassingen om efficient samen te werken en op basis van spraak, chat of beeld met elkaar te communiceren.

Brightcare adviseert, levert een breed pallet aan oplossingen, installeert deze en zorgt voor de continuïteit in de dagelijkse praktijk.