top of page

Hogere productiviteit en lagere kosten met Brightcare Teams Telefonie

Als gevolg van Covid hebben organisaties de kracht en eenvoud ontdekt van het video-vergaderen vanuit MS-Teams. Daardoor is de adoptie van overige functionaliteiten die Teams biedt in een stroomversnelling geraakt.

Het gebruiksgemak maar vooral de one-experience waarbij een medewerker vanuit 1 applicatie kan samenwerken en kan communiceren via meerdere kanalen zoals mail, chat, video én bellen is de kracht van M365.


Ondanks de vele mogelijkheden van M365 maken veel organisaties echter nog steeds gebruik van een separaat telefoniesysteem. Vanuit gebruikersperspectief maar ook qua beheer, licentie- en gebruikskosten en productiviteit is het te overwegen om deze werelden samen te voegen.


Hierbij is het belangrijk om de communicatieprocessen en de bereikbaarheid van en naar externe doelgroepen goed in kaart te brengen en dit mee te nemen in het functioneel ontwerp.


Dankzij onze brede kennis van zowel Telecom als IT zijn wij in staat oplossingen aan te dragen passend bij de situatie waar uw organisatie zich in begeeft.

Bent u benieuwd naar de Teamsreadiness van uw organsiatie? En wilt u weten welke stappen er nodig zijn om ook uw medewerkers efficiënter te laten werken richting gewenste resultaat? Onze Telecom specialisten brengen dit graag voor u inzichtelijk via een high-level design voorstel.

BRIGHTCARE_A_INDIVIDUAL_ELEMENTS [Recovered_02]-31-63-63.png

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wij zullen binnen 24 uur contact opnemen!

bottom of page