Als Zero Touch Program Partner brengen we uw Android-vloot efficiënt in apparaatbeheer. Android zero-touch-registratie maakt het eenvoudig om zakelijke Android-apparaten in te stellen en te implementeren, waardoor grote implementaties snel, gemakkelijk en veilig zijn voor bedrijven, IT en werknemers. Met Zero-Touch kan de IT-afdeling de eindapparaten online configureren voordat ze voor de eerste keer worden ingeschakeld, zodat ze automatisch verbinding maken met de gebruikte EMM en ze zelf instellen. Medewerkers halen het apparaat uit de verpakking en kunnen het direct gebruiken.

Eenvoudig en veilig beheer

Met Android Zero-Touch-registratie kunnen bedrijfsapparaten vanaf het begin veilig worden beheerd. Gebruikers kunnen het automatische beheerregistratieproces niet wijzigen of omzeilen – zelfs na het resetten naar de fabrieksinstellingen loggen de apparaten opnieuw in op uw EMM. Zero-Touch is volledig compatibel met gevestigde EMM-oplossingen voor het beheer van eindapparaten, zodat IT-beheerders altijd controle hebben over beleid, profielen, geïnstalleerde apps en gegevens.

Opluchting en flexibiliteit voor IT

Android biedt het grootste aantal implementatieopties voor apparaten die eigendom zijn van het bedrijf, waaronder QR-codes, NFC, EMM-tokens en nu ook contactloze registratie. Met Zero Touch kunnen IT-afdelingen Android-apparaten van meer dan 30 verschillende fabrikanten kiezen en genieten van de snelste instellingsoptie zonder elk apparaat handmatig te hoeven configureren.

Productiviteit voor werknemers

Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is het apparaat uit de verpakking halen en een paar aanwijzingen op het apparaat volgen om te beginnen met werken. Na het tot stand brengen van een internetverbinding, via simkaart of WLAN, vindt de registratie automatisch plaats. De eerder toegewezen configuraties worden dan direct op het apparaat uitgevoerd en het eindapparaat kan direct worden gebruikt.

Met Android Zero-Touch-registratie- en Mobiliteit Services bieden we een eenvoudige manier om uw Android-apparaten uit te rollen. Als onderdeel van onze Mobile Lifecycle Services adviseren we u ook graag over Android Enterprise en andere implementatieopties. Meer informatie over Android Zero-Touch Enrollment vind je hier op de website van onze partner Google. Android Enterprise integreren wij met Samsung Knox MDM en  Microsoft Intune.

Meer informatie lees je terug in het datasheet.